nieuws

ALBA EK-fiets voor voetbalfans

Fietsen

ALBA EK-fiets voor voetbalfans

ALBA Bikes introduceert een speciale EK-fiets voor voetbalfans. De fiets is bedoeld als aandachtstrekker in de etalage of in de winkel. De in fraai oranje en zwart gehulde “Aanvalluh” is door ALBA Bikes ontworpen naar aanleiding van het Europees Kampioenschap voetbal dat in juni begint. Het speciale model is in gelimiteerde oplage te bestellen in de maten 51 en 56.

 

ARNHEM – ALBA Bikes introduceert een speciale EK-fiets voor voetbalfans. De fiets is bedoeld als aandachtstrekker in de etalage of in de winkel. De in fraai oranje en zwart gehulde EK bike is door ALBA Bikes ontworpen naar aanleiding van het Europees Kampioenschap voetbal dat in juni begint. Het speciale model is in gelimiteerde oplage te bestellen in de maten 51 en 56.

De EK-fiets van ALBA Bikes, onder het motto “Aanvalluh”, is een robuuste stadsfiets en door zijn bijzondere kleurstelling een echte eyecatcher. De fiets is uitgerust met een extra breed en stabiel mono-aluminium frame, Schwalbe Delta Cruiser banden, een Axa Defender slot, een Selle SMP zadel, metalen spatborden en remtrommels.

Dealers kunnen het gelimiteerde model bestellen bij Alba Bikes.

ALBA Bikes is een nieuwe naam op de Nederlandse fietsenmarkt. Achter dit merk schuilt Hans de Boer, voormalig manager bij Gazelle.

Reageer op dit artikel