nieuws

330 aanmeldingen voor modellenwedstrijd van Cortina

Fietsen

330 aanmeldingen voor modellenwedstrijd van Cortina

In totaal 330 fotomodellen hebben zich ingeschreven voor de modellenwedstrijd van Cortina om zo het nieuwe gezicht van het fietsmerk te worden. Vanaf vandaag kan er gestemd worden, waarbij iedereen op zijn of haar favoriete model kan stemmen.

ZWOLLE – In totaal 330 fotomodellen hebben zich ingeschreven voor de modellenwedstrijd van Cortina om zo het nieuwe gezicht van het fietsmerk te worden. Vanaf vandaag kan er gestemd worden, waarbij iedereen op zijn of haar favoriete model kan stemmen.

De eerste selectie uit de inzendingen van 70 mannen en 260 vrouwen is gedaan door een vakkundige jury. Nu zijn er nog 30 vrouwen en 24 mannen in de race. Via twee stemrondes zal bepaald worden wie het nieuwe gezicht van Cortina wordt.

De nieuwste fietscollectie van Cortina showen
Hierbij kan iedereen meestemmen. De eerste stemronde loopt tot 11 juni. Iedereen kan per ronde eenmalig stemmen, waarbij prijzen te winnen zijn. De uiteindelijke winnaars mogen een modeontwerp van een topdesigner en de nieuwste fietscollectie showen in een professionele fotoshoot.

Klik hier om uw stem uit te brengen en het nieuwe gezicht van Cortina te kiezen.

Dat Cortina en mode goed samengaan, zagen we vorig jaar al tijdens een modeshow in Utrecht, waarbij Anouk Smulders de nieuwste collectie lifestyle fietsen van Cortina lief! met accessoires van onder meer Brooks en HappyRainyDays toonde. 

Reageer op dit artikel