nieuws

Succesvolle start Cortina modellenwedstrijd

Fietsen

Succesvolle start Cortina modellenwedstrijd

Kruitbosch Cycle Universe startte onlangs met een campagne waarbij iedereen vanaf 16 jaar zich kan inschrijven voor een modellenwedstrijd en zo het nieuwe gezicht van Cortina te worden. De actie is begin mei gestart en nu zijn er al 200 inschrijvingen binnen. Via het gratis dagblad Sp!ts heeft KCU meerdere keren een miljoenenpubliek weten te bereiken.

ZWOLLE – Kruitbosch Cycle Universe startte onlangs met een campagne waarbij iedereen vanaf 16 jaar zich kan inschrijven voor een modellenwedstrijd en zo het nieuwe gezicht van Cortina te worden. De actie is begin mei gestart en nu zijn er al 200 inschrijvingen binnen. Via het gratis dagblad Sp!ts heeft KCU meerdere keren een miljoenenpubliek weten te bereiken.

Op www.cortinafietsen.nl/modellenwedstrijd kan men zich tot en met zondag 27 mei inschrijven. Een vakkundige jury maakt de eerste selectie. Vervolgens blijven er na twee stemrondes drie dames en twee heren over als de grote winnaars. Zij zullen schitteren in een professionele fotoshoot en zelfs ook in een videocommercial.

Dealers die de actie willen promoten kunnen hier materiaal downloaden. 

 

Reageer op dit artikel