nieuws

Sparta start tweede TV campagne

Fietsen

Sparta start tweede TV campagne

Ruim zes weken na de start van de TV campagne rondom de elektrische fiets start Sparta een tweede TV campagne. De nieuwe campagne is gericht op de Sparta Marathon modellen. “De kijker wordt opgeroepen hun oude fietswrak in te ruilen bij de aanschaf van één van de drie Sparta Marathon’s”, aldus Marco Kalden van Sparta.

APELDOORN – Ruim zes weken na de start van de TV campagne rondom de elektrische fiets start Sparta een tweede TV campagne. De nieuwe campagne is gericht op de Sparta Marathon modellen. “De kijker wordt opgeroepen hun oude fietswrak in te ruilen bij de aanschaf van één van de drie Sparta Marathon’s”, aldus Marco Kalden van Sparta.

Afhankelijk van het aangekochte model, kan de koper rekenen op een inruilkorting tot € 100,-. Met de campagne wil Sparta een nieuwe groep kopers overhalen gebruik te maken van het actievoordeel. “We zien enerzijds dat veel consumenten hun fietsaankoop hebben uitgesteld. Deze groep willen we juist nu activeren. Anderzijds willen we een groep consumenten naar de vakhandel trekken die dat nu niet overweegt. Hiermee vergroten we de kansen voor de ondernemer. Het aantrekkelijke aanbod en de brede investering in middelen is daarbij belangrijk.”

Marge voor ondernemer blijft behouden
Als extra bonus maakt de tweewielerspeciaalzaak waar het meest opvallende fietswrak wordt ingeleverd ook kans op een weekendje weg. De campagne is zo opgezet dat de marge van de ondernemer behouden blijft. De campagne loopt naast de huidige elektrische fiets campagne en wordt naast televisie ook online en in de Sparta huis-aan-huisfolders gepromoot.

De uitzending van de TV spot start 22 mei en loopt door tot en met eind juni. Een preview van de spot is vanaf dinsdag te zien op sparta.nl/inruilactie. U vindt de spot tevens onderaan dit artikel. De gehele actie loopt zolang er Marathon’s beschikbaar zijn.

“Na de grootschalige uitrol van de Sparta E-centers, de eerder genoemde elektrische fietscampagne en de grote fietsenroof, is inruilactie de vierde grote campagne van Sparta dit jaar”, geeft Kalden aan.
 

Reageer op dit artikel