nieuws

QWIC Trend komt goed uit test Plus Magazine

Fietsen

QWIC Trend komt goed uit test Plus Magazine

In een test van Plus Magazine werd de QWIC Trend³ als beste getest bij de e-bikes onder € 2.000,-. Hiervoor werden met een Plus-panel van tien mensen zeven e-bikes getest. De elektrische fietsen werden getest op verschillende punten.

AMSTERDAM – In een test van Plus Magazine werd de QWIC Trend³ als beste getest bij de e-bikes onder € 2.000,-. Hiervoor werden met een Plus-panel van tien mensen zeven e-bikes getest. De elektrische fietsen werden getest op verschillende punten.

Zoals de rijeigenschappen, die het zwaarst meetelden in de eindbeoordeling. Maar ook het comfort, de bediening en de afwerking werden beoordeeld.

Volgens Qwic was het testpanel unaniem enthousiast over de Trend³: ‘De fiets heeft een royaal display met duidelijke aanduiding en gebruiksvriendelijke knoppen. De bediening is uitstekend’.

‘Netjes afgewerkt’
Naast de goede beoordeling op de bediening, was het testpanel ook positief over de andere eigenschappen van de Trend³: ‘De fiets zit heerlijk. Het heeft een prettig stuur, goede remmen en de fiets is netjes afgewerkt’.

Mede-oprichter van QWIC Taco Anema is erg blij is met de uitslag. Anema: “Dit laat zien dat wij een goede slag gemaakt hebben met onze collectie. Het winnen van een test zegt veel over de prijs-/kwaliteitverhouding, wij leveren gewoon hele goede fietsen”, aldus Taco Anema.
 

Reageer op dit artikel