nieuws

QWIC breidt organisatie uit met Martijn Wigmans als nieuwe verkoopdirecteur

Fietsen

QWIC breidt organisatie uit met Martijn Wigmans als nieuwe verkoopdirecteur

Bij QWIC is Martijn Wigmans begonnen als verkoopdirecteur. Hierbij heeft hij de managementtaken van Jaco de Kempenaer bij QWIC overgenomen en zal hij de volledige sales- en serviceteams gaan leiden. Martijn Wigmans is geen onbekende in de branche. Hij werkte eerder voor Johnny Loco en Ultra Motor.

AMSTERDAM – Bij QWIC is Martijn Wigmans begonnen als verkoopdirecteur. Hierbij heeft hij de managementtaken van Jaco de Kempenaer bij QWIC overgenomen en zal hij de volledige sales- en serviceteams gaan leiden. Martijn Wigmans is geen onbekende in de branche. Hij werkte eerder voor Johnny Loco en Ultra Motor.

De afgelopen 3 jaar was Martin Wigmans actief als General Manager van Ultra Motor Europe. Daarvoor was hij betrokken bij Johnny Loco als mede-oprichter en aandeelhouder. Met zijn jarenlange ervaring in de (lifestyle) tweewielerbranche, brengt Martijn een groot netwerk en kennis met zich mee.

Martijn Wigmans: “De afgelopen jaren is QWIC sterk gegroeid in zowel de elektrische fietsen als de elektrische scootermarkt. QWIC is een bekende naam in de elektrische tweewielerbranche. Marktleider op het gebied van elektrische scooters en top 10 merk bij de elektrische fietsen. De laatste jaren heeft het enorme stappen gemaakt en is het bedrijf flink gegroeid. Met name op het gebied van sales, service- en klantgerichtheid heeft QWIC, mede namens de Jaco de Kempenaer, enorme stappen gemaakt. Deze stijgende lijn wil ik zeker doorzetten.”
 

Reageer op dit artikel