nieuws

Multicycle houdt open huis

Fietsen

Multicycle houdt open huis

Multicycle houdt op zaterdag 12 mei aanstaande Open Huis. Het Multicycle-team heet uw klanten van 10.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom in Ulft. Fietsliefhebbers kunnen op deze dag een kijkje in de keuken nemen bij deze fietsproducent in de Achterhoek.

ULFT – Multicycle houdt op zaterdag 12 mei aanstaande Open Huis. Het Multicycle-team heet uw klanten van 10.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom in Ulft. Fietsliefhebbers kunnen op deze dag een kijkje in de keuken nemen bij deze fietsproducent in de Achterhoek.

Sinds 1976 produceert Multicycle (MC) handmatig exclusieve fietsen van hoge kwaliteit. Een eigen ontwikkelingsafdeling is voortdurend op zoek naar nieuwe technieken en items die het fietsplezier vergroten. Tijdens het open huis vinden regelmatig rondleidingen plaats door het atelier. In detail wordt door gepassioneerde medewerkers uitgelegd hoe een MC fiets met de hand wordt gemaakt.

Multicycle collectie 2012 bewonderen
Ook kan men de complete collectie trekking, sport-,comfort touring, urban en tandem 2012 in de showroom bewonderen. Iedere fiets heeft zijn eigen uitstraling en is tot in detail doordacht. Van degelijke kilometervreters tot moderne stads- en lichtgewicht tourfietsen. Tijdens het Open Huis is er natuurlijk de gelegenheid een proefrit te maken.

Adres Multicycle: Anton Tijdinklaan 1, 7071 CX Ulft .
 

Reageer op dit artikel