nieuws

Montego-dealers naar De Toppers

Fietsen

Montego-dealers naar De Toppers

Montone Cycling trakteerde afgelopen weekeinde vijftig van haar Montego-dealers op een concert van De Toppers in de Amsterdam Arena.

BEVERWIJK – Montone Cycling trakteerde afgelopen weekeinde vijftig van haar Montego-dealers op een concert van De Toppers in de Amsterdam Arena. 

“We hadden 100 veldkaarten voor de zaterdag weten te bemachtigen en hebben een actie op touw gezet waarbij dealers, bij aankoop van een aantal Montego Legend fietsen, twee veldkaarten kregen voor de Toppers,” aldus André Ruiter, sales manager van Montone.

Uiteindelijk zijn circa vijftig Montone-dealers uit heel Nederland naar De Toppers geweest. “Samen met de dealers hebben we een unieke avond beleefd, waarin de nauwe band met Montone nogmaals duidelijk werd onderstreept.”

Vanuit de dealers heeft Montone veel enthousiaste reacties ontvangen. “We kregen heel veel reacties; wij hebben een superavond gehad en willen jullie hier dan ook hartelijk voor bedanken,” aldus Ruiter, die tevens aangeeft dat deze actie volgend jaar navolging zal krijgen.
 

Reageer op dit artikel