nieuws

ISPO Bike start met Demo Day voor retailers

Fietsen

ISPO Bike start met Demo Day voor retailers

Ook dit jaar start de ISPO Bike IN München met een Demo Day voor retailers. Op deze dag kunnen de nieuwste producten op het gebied van mountainbikes, racefietsen, fietsen, e-bikes en accessoires getest worden. De ISPO Bike Demo Dag vindt plaats op 15 augustus 2012 in Fietspark Samerberg. De beurs zelf is van 16 t/m 19 augustus.

MÜNCHEN (D)- Ook dit jaar start de ISPO Bike IN München met een Demo Day voor retailers. Op deze dag kunnen de nieuwste producten op het gebied van mountainbikes, racefietsen, fietsen, e-bikes en accessoires getest worden. De ISPO Bike Demo Dag vindt plaats op 15 augustus 2012 in Fietspark Samerberg. De beurs zelf is van 16 t/m 19 augustus.

Het Bike Park is een prima testgebied van meer dan 200 km en de producten kunnen getest worden op verschillende routes. De e-bike testbaan gaat over een afstand van 3,5 km. Racefietsers kunnen op een 12,5 km lang, goed geasfalteerd circuit testen. Voor mountainbikers is er een testparcours met verschillende secties. Deelname aan de ISPO Bike Demo Dag is gratis voor retailers en vertegenwoordigers van de media.
 

Reageer op dit artikel