nieuws

Hoofdrol voor FYLLA e-bike in RTL-programma LifestyleXperience

Fietsen

Hoofdrol voor FYLLA e-bike in RTL-programma LifestyleXperience

Het nog jonge e-bike merk FYLLA staat in de schijnwerpers in het RTL TV-programma LifestyleXperience. In het programma, dat aandacht besteedt aan trends, gadgets, lifestyle enzovoort wordt de FYLLA e-bike uitgeprobeerd en wordt René van Wijngaarden van EQ-bikes, de distributeur van FYLLA, uitgebreid geïnterviewd. Hier ziet u alvast het interview met René van Wijngaarden.

NIJKERK – Het nog jonge e-bike merk FYLLA staat in de schijnwerpers in het RTL TV-programma LifestyleXperience. In het programma, dat aandacht besteedt aan trends, gadgets, lifestyle enzovoort wordt de FYLLA e-bike uitgeprobeerd en wordt René van Wijngaarden van EQ-bikes, de distributeur van FYLLA, uitgebreid geïnterviewd. Hier ziet u alvast het interview met René van Wijngaarden.

In deze uitzending van LifestyleXperience wordt uitgelegd hoe een elektrische fiets werkt, wat de voordelen zijn van een e-bike en wordt natuurlijk gesproken over het design van de FYLLA e-bike, die er niet uitziet als een elektrische fiets..

Ook legt René van Wijngaarden uit hoe de accu van de FYLLA e-bike opgeladen wordt en waarom steeds meer jongere mensen opteren voor een fiets met trapondersteuning.

Deze uitzending van LifestyleXperience is te zien op zondag 3 juni om 14.20 uur op RTL 4 en op zaterdag 9 juni om 15.00 uur op RTL 5. Hieronder ziet u alvast een fragment.

Bron: RTL

Reageer op dit artikel