nieuws

Fietsfabriek shop 150ste dealer van FietsDirectPlan

Fietsen

Fietsfabriek shop 150ste dealer van FietsDirectPlan

FietsDirectPlan, de financieringsmaatschappij voor fietsen, blijft uitbreiden. De Fietsfabriek shop tekende onlangs een samenwerkingsovereenkomst met FietsDirectPlan, dat nu 150 dealers heeft.

ROTTERDAM – FietsDirectPlan, de financieringsmaatschappij voor fietsen, blijft uitbreiden. De Fietsfabriek shop tekende onlangs een samenwerkingsovereenkomst met FietsDirectPlan, dat nu 150 dealers heeft.

Volgens Mehmet Ayvaz, eigenaar van De Fietsfabriek shop, is er steeds meer vraag naar financieringsmogelijkheden en is het een manier om een extra service te bieden. “De FietsFabriek shop moet uiteindelijk het adres worden in Amsterdam voor alle soorten bijzondere en trendy fietsen, uiteraard met onze bekende service en kwaliteit. Een product als het FietsDirectPlan voldoet aan de vraag die wij van steeds meer klanten krijgen. “

Omzetstijging
“FietsDirectPlan zoekt naar ondernemers die een goed product leveren met dito service en actief ondernemen; de FietsFabriek shop sluit hier perfect op aan,” aldus Gert Ruitenberg van FietsDirectPlan. FietsDirectPlan is in oktober vorig jaar van start gegaan. Volgens Gert Ruitenberg zorgt de mogelijkheid tot financieren van een nieuwe fiets bij sommige dealers voor een flinke omzetstijging. “Soms wel tot 15 procent”, aldus Ruitenberg.

Klanten die hun nieuwe fiets gespreid willen betalen kunnen op de website van FietsDirectPlan een financiering aanvragen en in de winkel afrekenen met de FietsDirectPlan Card. Het maandbedrag kan vervolgens op ogenblik gewijzigd worden.

Ook voor tweewielerspecialisten die veel via internet verkopen heeft FietsDirectPlan software, die het mogelijk maakt voor de klant direct een financieringsvoorstel te berekenen van de gewenste fiets en te kiezen voor gespreid betalen.

 

Reageer op dit artikel