nieuws

E-bike Raleigh door Consumentenbond als beste getest

Fietsen

E-bike Raleigh door Consumentenbond als beste getest

In het juni-nummer van de Consumentengids staat een e-bike test waarvoor 11 fietsen werden getest. De Raleigh Dover Impulse kwam daarbij als beste uit de test en behaalde zowel de titel ‘Beste uit de test’ als de ‘Beste koop’.

AMERSFOORT – In het juni-nummer van de Consumentengids staat een e-bike test waarvoor 11 fietsen werden getest. De Raleigh Dover Impulse kwam daarbij als beste uit de test en behaalde zowel de titel ‘Beste uit de test’ als de ‘Beste koop’.

De Raleigh Dover Impulse kreeg een 7,8 van het Consumentenbond testpanel. Vooral de elektrische ondersteuning, de actieradius en de bediening en gebruik van het display werden goed beoordeeld door het testpanel. “De Raleigh heeft een zeer grote actieradius en een goede ondersteuning”, aldus het algemene oordeel van het testpanel. De Raleigh Dover Impulse is verkrijgbaar vanaf € 2.099,-, waarmee deze tot de goedkopere fietsen uit de test behoort.

Voor deze test heeft de Consumentenbond 11 veel verkochte fietsen geselecteerd. Deze fietsen zijn in het dagelijks verkeer stevig aan de tand gevoeld door fietsexperts, op een pittig traject met flink wat hoogteverschil.

In 2004 kocht Bike Totaal de licentie van Raleigh en daarmee de exclusiviteit van het merk voor de Nederlandse markt.
 

Reageer op dit artikel