nieuws

Dealers Gazelle kunnen reis naar Olympische Spelen winnen

Fietsen

Dealers Gazelle kunnen reis naar Olympische Spelen winnen

Gazelle behoort sinds kort tot de Pon-familie, onder andere bekend als de Nederlandse importeur van Volkswagen. Dit merk ondersteunt al 25 jaar de Olympische sporters. Gazelle mag aan de dealers een aantal volledig verzorgde arrangementen naar de Olympische Spelen in Londen weggeven.

DIEREN – Gazelle behoort sinds kort tot de Pon-familie, onder andere bekend als de Nederlandse importeur van Volkswagen. Dit merk ondersteunt al 25 jaar de Olympische sporters. Gazelle mag aan de dealers een aantal volledig verzorgde arrangementen naar de Olympische Spelen in Londen weggeven.

Gazelle stuurt sinds half mei het Olympisch Mystery Comité op pad. Deze benaderen onverwacht de elektrische fietsendealers, waarbij zij zich zullen voordoen als een consument op zoek naar een elektrische fiets. Het Olympisch Mystery Comité opereert per e-mail, telefoon én brengt bezoekjes aan de winkels!

Beste dealer wint een reis
Het Olympisch Mystery Comité kijkt naar het enthousiasme, de klantvriendelijkheid en kennis van de dealers over de elektrische fietsen van Gazelle. De dealers die de klanten het beste voorlichten, het meest accuraat reageren op de interesse van de klant en die de Gazelle fietsen het beste presenteren in de winkel, worden beloond met een Olympische Spelen arrangement. Andere mooie prijzen zijn een rondleiding door de Volkswagenfabriek of professionele slipcursussen.
 

Reageer op dit artikel