nieuws

Belangrijke rol e-mobility op Intermot

Fietsen

Belangrijke rol e-mobility op Intermot

Ook op de Intermot, een van de grootste motorshows ter wereld, neemt elektrische mobiliteit een steeds belangrijker plaats in. De komende editie, die plaatsvindt van 3 tot en met 7 oktober, zullen meer dan 1.000 exposanten uit de hele wereld hun innovaties tonen, waarbij op veel stands de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer te zien zullen zijn.

KEULEN (D) – Ook op de Intermot, een van de grootste motorshows ter wereld, neemt elektrische mobiliteit een steeds belangrijker plaats in. De komende editie, die plaatsvindt van 3 tot en met 7 oktober, zullen meer dan 1.000 exposanten uit de hele wereld hun innovaties tonen, waarbij op veel stands de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer te zien zullen zijn.

Intermot Keulen wordt georganiseerd door de Koelnmesse in nauwe samenwerking met de Duitse Motorcycle Industry Association IVM. Na de succesvolle editie in 2010, zal het zwaartepunt van de 2012-editie opnieuw de versterking van de band tussen leveranciers en vakbezoekers zijn.

Business platform
Intermot stelt zich als hoofddoel een platform te bieden voor de binnenlandse en buitenlandse vakhandel. Twee jaar geleden steeg het bezoek van handelaren uit het buitenland aanzienlijk. Er werden 52.394 vakbezoekers geregistreerd afkomstig uit 108 landen. Het aantal buitenlandse vakhandelaren hierbinnen steeg aanzienlijk met 13% tot 39% van het totale aantal bezoekers.

Nieuwkomers
Qua exposanten biedt de 2012-editie interessante nieuwkomers en blijven ook gevestigde merken hun producten tonen. Wat de laatste betreft zijn Vectrix, e-max, GOVECS, Brammo Zero en SFM (Sachs) goede voorbeelden, als nieuwkomers worden genoemd: e-Tropolis en e-bility, en een ‘cult’ merk als ‘e-Schwalbe’ and Ebretti Borghus.

Indrukwekkende shows
In aanvulling op de tentoonstelling biedt Intermot 2012 de bezoekers indrukwekkende shows en vele andere hoogtepunten over motorfietsen, scooters en motorsport. Intermot 2012 beslaat de hallen 5, 6, 7, 8, 9 en 10 van Koelnmesse, en daarmee een oppervlakte van 110.000 vierkante meter. Bovendien wordt de gehele buitenruimte van Koelnmesse gebruikt voor shows en stands, ongeveer 75.000 hectare.

Intermot vindt plaats van 3 tot en met 7 oktober 2012 in Koelnmesse, Keulen, Duitsland. Klik hier voor meer informatie

Reageer op dit artikel