nieuws

Peugeot e-bike met laptoptas

Fietsen

Peugeot e-bike met laptoptas

De Peugeot concept e-bike 122 DL is ontwikkeld als een oplossing voor stedelijke mobiliteit, voor ‘hen die zich comfortabel en veilig willen verplaatsen door de stad, maar ook gesteld zijn op een fraai design van hun tweewieler.

PARIJS (Fr.) – De Peugeot concept e-bike 122 DL is ontwikkeld als een oplossing voor stedelijke mobiliteit, voor ‘hen die zich comfortabel en veilig willen verplaatsen door de stad, maar ook gesteld zijn op een fraai design van hun tweewieler.’

Het opvallendste item aan de 122 DL is de in het aluminium frame geïntegreerde leren laptoptas met mesh voering, wat zowel functioneel als stijlvol is. Ook in dat kader passen het comfortabele zadel en de leren handvatten, en de 8-speed riemaandrijving.

Op slot
Een cruciaal detail van de laptoptas is dat die afgesloten kan worden. Daarmee biedt de tas veiligheid en bescherming voor alle waardevolle spullen die de berijder van de Peugeot 122 DL wil vervoeren. Helaas kan wel de complete fiets worden gestolen natuurlijk, dus het is zaak die ook goed te beveiligen.

Design laboratorium van Peugeot
De Peugeot 122 DL is bedacht in Peugeot’s Design Lab, een speciale afdeling waar ‘droomobjecten’ worden ontwikkeld die ‘nieuwe horizonten verkennen.’ De 122 DL fungeert als een prototype voor de richting waarin Peugeot denkt zijn e-bikes in de toekomst te gaan ontwikkelen. De modellen die uit het ‘droomlab’ voortkomen, en dat zijn niet alleen tweewielers, zijn bedoeld om de behoeftes te bevredigen van early adapters die kicken op innovatieve en unieke mobiliteitsconcepten.
 

Reageer op dit artikel