nieuws

Montone Cycling koppelt met Cycle Software en Vendit

Fietsen

Montone Cycling koppelt met Cycle Software en Vendit

De samenwerking tussen Montone Cycling B.V. en de kassasystemen van Vendit en Cycle Software is verder geoptimaliseerd door een rechtstreekse koppeling in de programma’s naar het systeem van Montone Cycling. Ook met Wilmar is Montone in bespreking om de koppeling op korte termijn te realiseren.

BEVERWIJK – De samenwerking tussen Montone Cycling B.V. en de kassasystemen van Vendit en Cycle Software is verder geoptimaliseerd door een rechtstreekse koppeling in de programma’s naar het systeem van Montone Cycling. Ook met Wilmar is Montone in bespreking om de koppeling op korte termijn te realiseren.

Vanuit de programma’s is het nu mogelijk rechtstreeks de bestellingen bij Montone Cycling te plaatsen, afbeeldingen van artikelen te bekijken en de pakbonnen in te lezen.

Rolf Timmerman (foto), managing director Montone Cycling: “Het is perfect dat een detaillist nu vanuit een winkelpakket zijn handelingen kan verrichten. Dit is tijd- en kostenbesparend. Voorraadbeheer van onderdelen en accessoires is hiermee eenvoudiger gemaakt. Bovendien wordt met één druk op de knop alle gegevens digitaal opgehaald en verwerkt naar de voorraad.”

Kans op fouten geminimaliseerd
Timmerman vervolgt: “De kans op fouten is hierdoor minimaal, bestellingen kunnen direct worden geplaatst, men heeft de beschikking over actuele voorraadgegevens en pakbongegevens kunnen worden ingelezen. Montone Cycling is hard bezig aan de organisatie te bouwen en dit is één van onze projecten waarmee onze service richting onze dealers op korte termijn verder willen verbeteren.”

De koppeling met de kassasystemen zorgt er tevens voor dat de detaillist zijn persoonlijke inkoopprijs kan inzien en dat er automatisch een juiste inkoopwaarde over de voorraad wordt berekend.
 

Reageer op dit artikel