nieuws

QWIC levert zelfstandig uit in België

Fietsen

QWIC levert zelfstandig uit in België

Wegens aanhoudende betalingsproblemen bij de Belgische distributeur heeft Qwic besloten met een eigen team de verkoop, distributie, service en marketing in België aan de Qwic-dealers te gaan verzorgen.

AMSTERDAM – Wegens aanhoudende betalingsproblemen bij de Belgische distributeur heeft Qwic besloten met een eigen team de verkoop, distributie, service en marketing in België aan de Qwic-dealers te gaan verzorgen.

“Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze directe aanpak het enorme succes in 2011, waarbij we een groei doormaakten van 300%, samen met de dealers voort kunnen zetten”, aldus Dirk-Jan Hilboesen van Qwic.

Snellere uitlevering en betere service
De Belgische dealers kunnen nu direct bij QWIC hun bestelling plaatsen. Het bestellen gaat via de verkoop binnendienst. Door direct bij QWIC te bestellen wordt er sneller uitgeleverd en kan er betere service geleverd worden. “Natuurlijk nemen wij ook alle garantiegevallen en de uitleveringen over”, geeft Hilbroesen aan.

Dealers kunnen contact opnemen met vertegenwoordiger Juriaan Trompert (Export manager, zie foto). “Hij is geen onbekende bij de Belgische dealers. We zijn nog in onderhandeling met meerdere Belgische vertegenwoordigers, zodat onze Belgische dealers gewoon hun eigen contactpersoon in België hebben.”

De contactgegevens van Juriaan Trompert zijn op te vragen bij QWIC.
 

Reageer op dit artikel