nieuws

Koga wint weer designprijzen

Fietsen

Koga wint weer designprijzen

Koga blijft maar prijzen winnen. Koga completeert een indrukwekkende serie designprijzen door het winnen van twee Red Dot Design Awards 2012 voor de KOGA WorldTraveller29 en de KOGA SuperMetro. Deze werden eerder verkozen tot respectievelijk Fiets van het Jaar en iF Product Design Award won.

HEERENVEEN – Koga blijft maar prijzen winnen. Koga completeert een indrukwekkende serie designprijzen door het winnen van twee Red Dot Design Awards 2012 voor de KOGA WorldTraveller29 en de KOGA SuperMetro. Deze werden eerder verkozen tot respectievelijk Fiets van het Jaar en iF Product Design Award won.

Wouter Jager, Managing Director Koga is blij met deze onderscheidingen: “Dit is een groot compliment voor Koga en voor ons R&D team. Sinds de oprichting van Koga in 1974 zijn innovatie en design de peilers waarop ons succes gebaseerd is.”

De KOGA WorldTraveller29 en de SuperMetro overtuigden de internationale expert jury van de “red dot award: product design 2012” met het stijlvolle design. Na een uitgebreide evaluatie door de 30-koppige jury, werden deze twee modellen beloond met het Red Dot logo voor hoogstaande kwaliteit in design. Dit jaar kwamen er 4.515 inzendingen voor deze designprijs binnen uit de hele wereld.

Een overzicht van de onderscheidingen die Koga won:

  1. 1. Eurobike Gold Award 2011/2012 (WorldTraveller29)
  2. 2. Fiets van het Jaar 2012 (WorldTraveller29)
  3. 3. iF Product Design Award 2012 (SuperMetro)
  4. 4. Red Dot Design Award 2012 (WorldTraveller29 en SuperMetro)
Reageer op dit artikel