nieuws

Ben Saunders signeert Sparta Freestyle voor WARchild

Fietsen

Ben Saunders signeert Sparta Freestyle voor WARchild

Vandaag is de grote finale van de War Child actieweek in Groningen. Een week lang heeft heel Nederland zich ingezet om 28 miljoen oorlogskinderen van basisonderwijs te voorzien. Ter ondersteuning van dit doel heeft Sparta een Freestyle ter beschikking gesteld. Zanger Ben Saunders heeft de fiets bij Dave Tweewielers in Blokker in ontvangst genomen en persoonlijk gesigneerd.

APELDOORN – Vandaag is de grote finale van de War Child actieweek in Groningen. Een week lang heeft heel Nederland zich ingezet om 28 miljoen oorlogskinderen van basisonderwijs te voorzien. Ter ondersteuning van dit doel heeft Sparta een Freestyle ter beschikking gesteld. Zanger Ben Saunders heeft de fiets bij Dave Tweewielers in Blokker in ontvangst genomen en persoonlijk gesigneerd.

Deze unieke Sparta Freestyle wordt verloot en de opbrengst wordt geschonken aan War Child. War Child zorgt ervoor dat deze kinderen – ondanks de oorlog – leren lezen, schrijven, rekenen, of een vak leren. Voor kinderen in een oorlogsgebied is een school een veilige plek waar ze vrienden kunnen maken. Als kinderen zich veilig voelen en er niet alleen voor staan, zitten ze lekkerder in hun vel. Onderwijs helpt zo de oorlog uit een kind te halen.

Na zeven dagen staat de tussenstand op 43.412 kinderen die weer naar school kunnen. Hopelijk wordt dit aantal nog hoger met de opbrengst van de Sparta Freestyle!
 

Reageer op dit artikel