nieuws

Specialized lanceert e-bike

Fietsen

Specialized lanceert e-bike

Het lijkt er nu dan toch echt van te gaan komen: de Specialized e-bike komt eraan. Binnenkort gaat het Amerikaanse bedrijf een tipje van de sluier oplichten tijdens een grote presentatie in Spanje.

’s HEERENBERG – Het lijkt er nu dan toch echt van te gaan komen: de Specialized e-bike komt eraan. Binnenkort gaat het Amerikaanse bedrijf een tipje van de sluier oplichten tijdens een grote presentatie in Spanje.

Het nieuws van de Specialized e-bike komt niet geheel onverwacht. Specialized was al langer bezig met de ontwikkeling van een e-bike. Vorig jaar berichtte het zusterblad van Tweewieler, Bike Europe nog over de opstart van het E-Projekt op het nieuwe Europese hoofdkantoor van Specialized.

De ontwikkeling van dit nieuwe model is geen eenmalige actie van Specialized wat blijkt uit het feit dat het bedrijf op dit moment op zoek is naar een ‘Globe Engineer’ die primair verantwoordelijk is voor het complete ontwerp van fietsen, inclusief de technische engineering en het 3D design, in het e-bike segment.
 

Reageer op dit artikel