nieuws

Rotor Q-Ring ovale tandwielbladen proberen

Fietsen

Rotor Q-Ring ovale tandwielbladen proberen

Iedereen die twijfelt over de aanschaf van Q-Ring ovale tandwielbladen van Rotor kan tot en met 17 maart gebruik maken van een actie, waarbij de Q-Rings dertig dagen geprobeerd kunnen worden. Bevallen ze niet, dan krijgt de koper het aankoopbedrag terug.

Iedereen die twijfelt over de aanschaf van Q-Ring ovale tandwielbladen van Rotor kan tot en met 17 maart gebruik maken van een actie, waarbij de Q-Rings dertig dagen geprobeerd kunnen worden. Bevallen ze niet, dan krijgt de koper het aankoopbedrag terug.

Wie altijd als eens de Q-Rings van Rotor heeft willen uitproberen, kan dat nu doen. Rotor is zo overtuigd van de voordelen van het fietsen met de Q-Rings dat men deze internationale “niet goed, geld terug" actie is gestart. Volgens Rotor bieden de Q-Rings dankzij hun ovale vorm tot vier procent meer trapvermogen en tot negen procent minder verzuring.

De actie is geldig voor alle Q-Rings van Rotor, dus zowel de bladen voor racefietsen als voor mountainbikes. Voor meer informatie over de actie kunt u kijken op de site van importeur Veltec.

Reageer op dit artikel