nieuws

Rijkswaterstaat stelt e-bikes beschikbaar bij wegwerkzaamheden

Fietsen

Rijkswaterstaat stelt e-bikes beschikbaar bij wegwerkzaamheden

Rijkswaterstaat Dienst Zuid-Holland stelt in de periode maart tot en met mei twintig e-bikes beschikbaar aan bedrijven in Woerden en omgeving. In die periode wordt intensief aan de A12 gewerkt. Dit meldt de website Beter Bereikbaar Woerden.

WOERDEN – Rijkswaterstaat Dienst Zuid-Holland stelt in de periode maart tot en met mei twintig e-bikes beschikbaar aan bedrijven in Woerden en omgeving. In die periode wordt intensief aan de A12 gewerkt. Dit meldt de website Beter Bereikbaar Woerden.

Werknemers in de regio Woerden die normaal de A12 nemen en op minder dan twintig kilometer van hun werk wonen kunnen tijdens de wegwerkzaamheden aan de A12 gratis een e-bike testen. Per bedrijf kunnen meerdere e-bikes worden aangevraagd, die in bruikleen zijn.

Rijkswaterstaat wil de ongemakken van de intensieve wegwerkzaamheden aan de A12 nabij Woerden verzachten en tegelijk het gebruik van e-bikes stimuleren door een twintigtal e-bikes beschikbaar te stellen aan forenzen via mobiliteitsmanagementbureau VNM. De wegwerkzaamheden vinden vooral plaats in het weekeinde, daarom zoekt Rijkswaterstaat bedrijven die ook in het weekeinde geopend zijn.

Reageer op dit artikel