nieuws

Rapper Gers Pardoel grote publiekstrekker bij Gazelle

Fietsen

Rapper Gers Pardoel grote publiekstrekker bij Gazelle

De stand van Gazelle was vandaag eventjes heel veel te klein. Maar dat had alles te maken met rapper Gers Pardoel die live zijn nieuwste hit Bagagedrager hier liet horen. De videoclip van de populaire rapper ging vorige week al live. Deze videoclip is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Gers Pardoel en Gazelle.

AMSTERDAM – De stand van Gazelle was vandaag eventjes heel veel te klein. Maar dat had alles te maken met rapper Gers Pardoel die live zijn nieuwste hit Bagagedrager hier liet horen. De videoclip van de populaire rapper ging vorige week al live. Deze videoclip is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Gers Pardoel en Gazelle.

Deze week is de Gers Pardoel Facebookactie gestart waarbij Facebookers op de pagina van Gazelle te gekke Gers Pardoel prijzen kunnen winnen. Op de speciale Facebookpagina kunnen Facebookers Gazelle ‘Liken’ waarna ze automatisch meedingen naar leuke Gers Pardoel prijzen.

Zes weken lang kans op prijzen
Zes weken lang worden er elke week maar liefst 500 downloads van het nummer Bagagedrager en 3 gesigneerde cd-pakketten verloot onder de fans van de Gazelle Facebookpagina. Aan het eind van de Facebookactie zullen er nog eens 10 gesigneerde Basic omafietsen worden verloot onder alle fans!

Midden februari zal Gazelle naast de Gers Pardoel Facebookactie nog een actie starten rondom de rapper.
 

Reageer op dit artikel