nieuws

Provincie Noord-Brabant stimuleert gebruik e-bike

Fietsen

Provincie Noord-Brabant stimuleert gebruik e-bike

De Provicie Noord-Brabant heeft het gebruik van e-bikes gestimuleerd met een bijzonder initiatief: werkgevers konden twee weken lang gratis tien e-bikes ter beschikking krijgen voor hun personeel. Doel van de actie ‘Probeer een e-bike’ was werknemers ervan overtuigen dat de e-bike een volwaardig alternatief is voor de auto voor woon-werkverkeer. Van alle deelnemers kocht een op de zes na afloop zelf een e-bike.

De Provicie Noord-Brabant heeft het gebruik van e-bikes gestimuleerd met een bijzonder initiatief: werkgevers konden twee weken lang gratis tien e-bikes ter beschikking krijgen voor hun personeel. Doel van de actie ‘Probeer een e-bike’ was werknemers ervan overtuigen dat de e-bike een volwaardig alternatief is voor de auto voor woon-werkverkeer. Van alle deelnemers kocht een op de zes na afloop zelf een e-bike.

Reageer op dit artikel