nieuws

Nieuwe E-bike winkeldisplay van Sparta

Fietsen

Nieuwe E-bike winkeldisplay van Sparta

In 2003 introduceerde Sparta de ION waarmee de markt werd opengebroken voor de elektrische fiets. Ter promotionele ondersteuning werd de Sparta ION Energy Wall in honderden winkels geplaatst waarmee de prestigieuze Gouden Pauw prijs werd binnengehaald. Nu, bijna 10 jaar later, heeft Sparta dankzij vele innovaties, de hoge kwaliteit en service haar positie als de no 1 in elektrische fietsen versterkt en in samenwerking met Global Creations een nieuw display ontwikkeld dat geheel aansluit bij de hedendaagse eisen: de Sparta E-center.In 2003 introduceerde Sparta de ION waarmee de markt werd opengebroken voor de elektrische fiets. Ter promotionele ondersteuning werd de Sparta ION Energy Wall in honderden winkels geplaatst waarmee de prestigieuze Gouden Pauw prijs werd binnengehaald. Nu, bijna 10 jaar later, heeft Sparta dankzij vele innovaties, de hoge kwaliteit en service haar positie als de no 1 in elektrische fietsen versterkt en in samenwerking met Global Creations een nieuw display ontwikkeld dat geheel aansluit bij de hedendaagse eisen: de Sparta E-center.

 

Het resultaat is een state-of-the art e-bike display. De combinatie van een LCD tv, led verlichting en de moderne strakke vormgeving maakt dit display een eyecatcher in de winkel. De uitgekiende vorm maakt het mogelijk een groot aantal fietsen aantrekkelijk te presenteren op een relatief beperkte ruimte. 

 

Sparta is er klaar voor het innovatieve E-center in de komende weken te plaatsende bij wederom honderden dealers in Nederland, België en Duitsland.

 

Sparta heeft nog enkele displays beschikbaar. Hebt u het E-center nog niet besteld maar wilt u dit alsnog? Meld u dan snel bij uw vertegenwoordiger!

 

Reageer op dit artikel