nieuws

Accupakket voor elektrische scooter leasen met Nimoto Energy Lease

Fietsen

Accupakket voor elektrische scooter leasen met Nimoto Energy Lease

Nimoto introduceert Energy Lease, waarbij kopers van een elektrische scooter van Nimoto het bijbehorende accupakket kunnen leasen. Gedurende de looptijd geeft Nimoto garantie op het accupakket.

VIANEN – Nimoto introduceert Energy Lease, waarbij kopers van een elektrische scooter van Nimoto het bijbehorende accupakket kunnen leasen. Gedurende de looptijd geeft Nimoto garantie op het accupakket.

Met Energy Lease wil Nimoto het rijden met een elektrische scooter aantrekkelijker maken. Wie een Nimoto City met lithium accupakket voor € 999,- aanschaft, kan voor een periode van 15 maanden het accupakket leasen voor € 43,- per maand.

Leasecontract verlengen met nieuw accupakket
Wanneer de leaseperiode afloopt kan de eigenaar ervoor kiezen het leasecontract te verlengen met een nieuw accupakket, of door te blijven rijden met het oude accupakket, zonder leasekosten. Gedurende de looptijd van het leasecontract geeft Nimoto garantie op het accupakket, met een maximum van 24 maanden.

Voor Nimoto Energy Lease wordt gebruik gemaakt van een persoonlijke lening, met een rente van 9,9 procent. Zakelijke rijders kunnen gebruik maken van Financial Lease.
 

Reageer op dit artikel