nieuws

Urban lifestyle e-bikes bij Qwic

Fietsen

Urban lifestyle e-bikes bij Qwic

Qwic introduceert tijdens de FietsVAK nieuwe modellen e-bikes, waarmee dat segment groter en misschien ook wel belangrijker aan het worden is voor het Amsterdamse merk dan de e-scooters. Qwic toont op de beurs een zeer uitgebreid programma, waarbij ook nog eens twee nieuwe modellen in een laag prijssegment worden geïntroduceerd.

AMSTERDAM – Qwic introduceert tijdens de FietsVAK nieuwe modellen e-bikes, waarmee dat segment groter en misschien ook wel belangrijker aan het worden is voor het Amsterdamse merk dan de e-scooters. Qwic toont op de beurs een zeer uitgebreid programma, waarbij ook nog eens twee nieuwe modellen in een laag prijssegment worden geïntroduceerd.

Qwic claimt dat met deze uitbreiding, ook in de goedkopere e-bikes, de gehele markt effectief wordt afgedekt. Het 2012 e-bike programma van Qwic biedt elektrische vouwfietsen, sportieve modellen, all rounders en urban lifestyle e-bikes.

Nieuwe City modellen van Qwic
Tijdens de FietsVAK (stand 8.527) introduceert Qwic binnen haar serie Urban e-bikes nieuwe City modellen. Deze zijn eerder gepresenteerd tijdens de half november 2011 gehouden Sneak Preview in de Amsterdamse Kauwgomballenfabriek. Het gaat hier om het City model in Dames (M) en Heren (L) uitvoering die op € 1.399,- is geprijsd.

De Qwic City biedt voor die prijs achter- én voordragers, ballonbanden, gesloten kettingkast met Nexus-3 naaf en een 36 Volts ‘Ultra Low Friction’ voornaafmotor met ‘Powerlaunch’ functie tot 6 km/u. Er is ook een luxe uitvoering leverbaar met digitale display met 6 ondersteuningsstanden, rollerbrakes voor en achter en een Shimano 7-speed die op € 1.799,- is geprijsd; de Qwic urban.

Easy is nieuwe comfortabele e-bike
Easy is ook een nieuw naam binnen het 2012 Qwic assortiment. Dit betreft een meer comfortabele e-bike met verende voorvork en een eenzelfde uitrusting als de City. De prijsstelling is vergelijkbaar: € 1.399,-.

Wat de 2012 e-scooters van Qwic betreft; het Amsterdamse bedrijf heeft binnen haar gehele lijn detail updates doorgevoerd. Wat die exact inhouden is allemaal te zien op de stand van Qwic.
 

Reageer op dit artikel