nieuws

Sportieve RIDE+ fiets van Trek

Fietsen

Sportieve RIDE+ fiets van Trek

Trek introduceert op de FietsVak de nieuwe, sportieve RIDE+ fiets. Kenmerkend voor deze elektrische fiets is de grote actieradius. Dit dankzij een Li-Ion accu met een capaciteit van 420 Wh.

Trek introduceert op de FietsVak de nieuwe, sportieve RIDE+ fiets. Kenmerkend voor deze elektrische fiets is de grote actieradius. Dit dankzij een Li-Ion accu met een capaciteit van 420 Wh.

De nieuwe RIDE+ e-bike die Trek introduceert tijdens de FietsVAK is voorzien van een lichte, 40 Nm sterke Trek RIDE+ SL motor. Door de plaatsing van de accu op de fiets is de gewichtsverdeling optimaal. Daarnaast beschikt de nieuwe RIDE+ fiets over Syn Drive, Silent Drive en ReGen Drive . Deze zorgen ervoor dat de nieuwe fiets net zo stil, soepel en krachtig rijdt als alle andere Trek RIDE+ fietsen. Voor de verdere afmontage is gekozen voor hoogwaardige Shimano en Magura componenten.

Speciaal op de FietsVak (stand stand 08.233) biedt Trek hun RIDE+ dealers de kans om bij bestelling van de nieuwe RIDE+ fietsen een Trek Travel reis naar de finish van de Tour de France in Parijs te winnen.
 

Reageer op dit artikel