nieuws

‘Niet goed, geld terug’ bij FYLLA fietsen van EQ-Bikes

Fietsen

‘Niet goed, geld terug’ bij FYLLA fietsen van EQ-Bikes

EQ-Bikes introduceert met het nieuwe e-bike merk FYLLA een ‘niet goed, geld terug’-actie op de FietsVAK. De actie houdt in dat als de consument een FYLLA e-bike bij een dealer koopt, hij het recht heeft om voor hetzelfde bedrag een alternatief uit te kiezen als de fiets niet goed is.

AMSTERDAM – EQ-Bikes introduceert met het nieuwe e-bike merk FYLLA een ‘niet goed, geld terug’-actie op de FietsVAK. De actie houdt in dat als de consument een FYLLA e-bike bij een dealer koopt, hij het recht heeft om voor hetzelfde bedrag een alternatief uit te kiezen als de fiets niet goed is.

Met de mogelijkheid om een nieuw aangeschafte FYLLA fiets te ruilen voor een nieuwe indien de fiets niet voldoet wil EQ-Bikes aantonen hoezeer het overtuigd is van de kwaliteit van het nieuwe merk FYLLA. Voor de dealer van FYLLA is dit een extra manier om zijn klant vast te houden en om zich te onderscheiden van zijn directe concurrentie.

Behalve informatie over de ‘niet goed, geld terug’-actie, worden bezoekers aan de stand van EQ-Bikes op de FietsVAK onthaald op een balletje gehakt. U vindt EQ-Bikes op stand nummer 08-342.
 

Reageer op dit artikel