nieuws

M55 laat e-bike schitteren

Fietsen

M55 laat e-bike schitteren

De Hongaarse producent van superdeluxe e-bikes M55 laat haar elektrische fietsen schitteren. Letterlijk en figuurlijk, want hun Terminus Royal en Terminus Prime e-bikes worden gelardeerd met goud, diamanten en Svarovski diamanten.

De Hongaarse producent van superdeluxe e-bikes M55 laat haar elektrische fietsen schitteren. Letterlijk en figuurlijk, want hun Terminus Royal en Terminus Prime e-bikes worden gelardeerd met goud, diamanten en Svarovski diamanten.

De e-bikes uit de Royal line dragen standaard al sieraden in de vorm van edelstenen en edelmetalen, de Prime e-bikes kunnen naar wens uitgerust worden met meer juwelen dan je in de vitrine van een juwelier aantreft. Met deze bijzondere fietsen richt M55 zich op haar VIP-cliënten die het goed voor hebben met het milieu.

Airbrush Edition
M55 heeft daarnaast de Terminus-lijn uitgebreid met een zogeheten Airbrush Edition. Deze debuteerde op de Dubai Motorshow en is uiteraard ook bedoeld voor de beter gesitueerde liefhebber van tweewielers. De Terminus Airbrush Edition kan door een airbrush-artiest in elk mogelijk design gespoten worden. Heeft de eigenaar bijvoorbeeld een Pagani Zonda met vier wielen in de garage staan, dan kan M55 de Terminus e-bike exact dezelfde uitstraling geven.
 

Reageer op dit artikel