nieuws

Grotere actieradius voor Sparta E-motion

Fietsen

Grotere actieradius voor Sparta E-motion

Sparta introduceert op FietsVak in Amsterdam RAI de nieuwe generatie van haar E-motion lijn elektrische fietsen, de C4. Belangrijkste wapenfeit van deze vernieuwde e-bike is de flinke actieradius.

APELDOORN – Sparta introduceert op FietsVak in Amsterdam RAI de nieuwe generatie van haar E-motion lijn elektrische fietsen, de C4. Belangrijkste wapenfeit van deze vernieuwde e-bike is de flinke actieradius.

Hiervoor zorgt een 400 Wh accu, die standaard is op de E-motion C4. Een gashendel is niet meer nodig dankzij verder verfijnde aandrijftechniek, die garant staat voor een directe maar vloeiende trapondersteuning.

Ook nieuw is het multifunctionele display. Met de bijbehorende stuurbediening kan de verlichting worden ingeschakeld. Het display beschikt daarnaast over ritregistratie en een snelheidsmeter. De uitrusting wordt gecompleteerd door de Shimano Nexus 8 versnellingen en de volledige vering. De C4 kost €1.999. Tijdens FietsVak debuteert tevens een sportieve variant, de CS4.
 

Reageer op dit artikel