nieuws

EQ-Bikes lanceert Fylla als nieuw merk

Fietsen

EQ-Bikes lanceert Fylla als nieuw merk

Fylla is het nieuwe e-bike merk van EQ-Bikes. Tijdens FietsVAK debuteren twee modellen van Fylla, de InsideOut en de Super-S. Bijzonder aan de InsideOut isn dat de batterij in het frame zit verwerkt, maar wel uitneembaar is.

Fylla is het nieuwe e-bike merk van EQ-Bikes. Tijdens FietsVAK debuteren twee modellen van Fylla, de InsideOut en de Super-S. Bijzonder aan de InsideOut isn dat de batterij in het frame zit verwerkt, maar wel uitneembaar is.

De nieuwe Fylla InsideOut is een opvallende fiets. De 9Ah/36 Volt batterij is onzichtbaar in het frame verwerkt maar kan wel verwijderd worden. De fiets is standaard wit met contrasterende kleuren voor de batterij, de kettingkast en display.

Achterlicht met LED
De Fylla Super-S is een echte designfiets. Het achterlicht is netjes ingebouwd en maakt gebruik van LED-verlichting. De accu is van Panasonic en bevat Lithium high-energy dry-cells batterijcellen. Beide fietsen kosten € 1999,-.
 

Reageer op dit artikel