nieuws

Eddy Merckx lanceert sneakerlijn

Fietsen

Eddy Merckx lanceert sneakerlijn

Onder het motto ‘History meets Future’ heeft Eddy Merckx Cycles naast een eerste collectie stadsfietsen ook een bijbehorende sneakercollectie gelanceerd. Onder anderen Triggerfinger-zanger Ruben Block en Das Pop-gezicht Bent Van Looy zetten de nieuwe collecties op de kaart.

Onder het motto ‘History meets Future’ heeft Eddy Merckx Cycles naast een eerste collectie stadsfietsen ook een bijbehorende sneakercollectie gelanceerd. Onder anderen Triggerfinger-zanger Ruben Block en Das Pop-gezicht Bent Van Looy zetten de nieuwe collecties op de kaart.

Eddy Merckx Cycles richt zich met de lancering voor het eerst op de modemarkt. Bij de stadsfietsen in een retrostijl horen een reeks sneakers, die door USG Brands werd vormgegeven. Kleuren en vorm van de schoenen moeten aan de wedstrijdoutfits van Merckx doen denken; rode bollen op de zool zijn een verwijzing naar de gelijknamige trui. De lente- en zomercollectie van 2012 telt drie modellen, die in verschillende kleuren worden gelanceerd in 350 Belgische winkels.
 

Reageer op dit artikel