nieuws

Drie nieuwe e-bikes van Montego

Fietsen

Drie nieuwe e-bikes van Montego

Montego voegt drie nieuwe e-bikes toe aan haar collectie. Het instapmodel is de Flirt, uitgevoerd met Nexus 3, rollerbrake en V-brake en ED2 systeem (alleen damesmodel). De nieuwe U-turn is een e-bike voor stadsgebruik, uitgerust met het ED2 systeem, ontworpen om bijvoorbeeld zware boodschappen naar huis te vervoeren. Tot slot is er voor tourrijders de Elegant, een comfortabele tourfiets (met een lage instap voor het damesmodel) uitgevoerd met het ED3 systeem.

Montego voegt drie nieuwe e-bikes toe aan haar collectie. Het instapmodel is de Flirt, uitgevoerd met Nexus 3, rollerbrake en V-brake en ED2 systeem (alleen damesmodel). De nieuwe U-turn is een e-bike voor stadsgebruik, uitgerust met het ED2 systeem, ontworpen om bijvoorbeeld zware boodschappen naar huis te vervoeren. Tot slot is er voor tourrijders de Elegant, een comfortabele tourfiets (met een lage instap voor het damesmodel) uitgevoerd met het ED3 systeem.

Verder introduceert Blomson met BeOne de sportieve E-volution. Deze eerste sport-/tourfiets met trapondersteuning in de collectie van BeOne is gericht op personen die met een duwtje in de rug door het landschap willen toeren en op de sportieve gebruiker die zich wil aansluiten bij een toervereniging. De E-volution wordt uitgerust met het Panterra 37V ED3 systeem met een 250 Watt motor in het voorwiel, een uitneembare Li-Ion accu (37V x 8,8 Ah = 325 Wh) plus een Nuvinci achternaaf met traploze versnelling.
 

Reageer op dit artikel