nieuws

Cortina nu ook contractleverancier Bike Totaal

Fietsen

Cortina nu ook contractleverancier Bike Totaal

Bike Totaal heeft onlangs een samenwerkingsverband afgesloten met het merk Cortina van Kruitbosch Cycle Universe. Cortina wordt hiermee onderdeel van de contractleveranciersovereenkomst van de grossier uit Zwolle bij Bike Totaal.

AMERSFOORT – Bike Totaal heeft onlangs een samenwerkingsverband afgesloten met het merk Cortina van Kruitbosch Cycle Universe. Cortina wordt hiermee onderdeel van de contractleveranciersovereenkomst van de grossier uit Zwolle bij Bike Totaal.

Met Cortina heeft Bike Totaal een nieuw, zich onderscheidend merk in het assortiment. Door het samenwerkingsverband met Bike Totaal wordt Cortina in 2012 ondersteund in de landelijke reclamecampagnes met huis-aan-huis folders, instore activiteiten en op de Bike Totaal website. 

Samenwerking is logische stap
Jeroen Schrijver, Commercieel manager van Bike Totaal over de samenwerking: “Cortina heeft afgelopen jaren grote stappen gemaakt om een herkenbaar lifestyle merk neer te zetten, zoals ook in de combinatie Cortina met Lief! fietsen. Deze ontwikkeling is ook de Bike Totaal ondernemers niet ontgaan, deze nieuwe lijn is door veel ondernemers opgenomen in de collectie. Een intensievere samenwerking van Bike Totaal en Cortina is daarmee een logische volgende stap.”

 

Reageer op dit artikel