nieuws

Sparta steunt Serious Request!

Fietsen

Sparta steunt Serious Request!

Sparta heeft vijf stoere Schiffmacher limited edition Pickups geschonken aan Serious request. Hiermee steunt Sparta de meer dan 10 miljoen moeders die geraakt zijn door oorlogsgeweld en alleen staan voor de zorg van hun gezin. Heel Nederland kan tot 3 januari bieden op de populaire Sparta fietsen. Sparta is benieuwd hoeveel de PickUps ‘Schiffmacher style’ zullen opbrengen.

Sparta heeft vijf stoere Schiffmacher limited edition Pickups geschonken aan Serious request. Hiermee steunt Sparta de meer dan 10 miljoen moeders die geraakt zijn door oorlogsgeweld en alleen staan voor de zorg van hun gezin. Heel Nederland kan tot 3 januari bieden op de populaire Sparta fietsen. Sparta is benieuwd hoeveel de PickUps ‘Schiffmacher style’ zullen opbrengen.
 

 

Tattoo artist Henk Schiffmacher tekende persoonlijk voor het ontwerp van de enige echte transportfiets. ‘Getatoeëerd’ met kaartelementen is de Pick-up hét vervoermiddel, dat in alle opzichten de naam transportfiets waar maakt. "Hoewel deze limited ‘Lucky Ride’ edition zeker beschouwd mag worden als een rijdend kunstwerk, is het zeker geen museumstuk, maar gebouwd om te gebruiken", aldus Sparta.
 

Reageer op dit artikel