nieuws

Bike Totaal bedrijfsfietspas voor fiets van de zaak

Fietsen

Bike Totaal bedrijfsfietspas voor fiets van de zaak

Naast de cadeaupas is ook de Bike Totaal bedrijfsfietspas landelijk geïntroduceerd in alle Bike Totaal winkels in Nederland.

AMERSFOORT – Naast de cadeaupas is ook de Bike Totaal bedrijfsfietspas landelijk geïntroduceerd in alle Bike Totaal winkels in Nederland.

De overheid heeft woon-werkverkeer op de fiets met diverse regelingen fiscaal aantrekkelijk gemaakt. Via de werkgever kan voordelig een nieuwe moderne stadsfiets, of een lichtlopende tourfiets aanschaft worden. Voor naar het werk én voor in de vrije tijd. Bij de fiets van de zaak kan ook een Bike Totaal bedrijfsfietspas aangeschaft worden om servicebeurten mee te betalen, of bijbehorende accessoires te kopen.

De pas is te gebruiken bij alle Bike Totaal winkels en in de Bike Totaal webshop. Het tegoed op de bedrijfsfietspas mag minimaal €10,- en maximaal €250,- bedragen. Het saldo kan op www.biketotaal.nl worden bekeken met de saldo checker. Daarnaast kan het tegoed in de winkel worden opgevraagd met de cijfercode op de achterzijde van de pas. Kijk voor meer informatie over de Bike Totaal bedrijfsfietspas en de wettelijke regelingen op www.biketotaal.nl/bedrijfsfietspas.
 

Reageer op dit artikel