nieuws

Winnaars Batavus BUB en VANMOOF Düsenjäger-acties

Fietsen

Winnaars Batavus BUB en VANMOOF Düsenjäger-acties

Abonnees van het vakblad Tweewieler konden de afgelopen maanden tweemaal kans maken op een kekke fiets. In het augustusnummer op twee Batavus BUB’s in de speciale Kika uitvoering, en in september op de VANMOOF Düsenjäger.

DOETINCHEM – Abonnees van het vakblad Tweewieler konden de afgelopen maanden tweemaal kans maken op een kekke fiets. In het augustusnummer op twee Batavus BUB’s in de speciale Kika uitvoering, en in september op de VANMOOF Düsenjäger.

De Batavus BUB’s Kika zijn gewonnen door: Ingrid Drieling uit Gorinchem, en Rob Ottevanger uit Delft. Zij hebben ‘hun’ fiets inmiddels ontvangen.

De VANMOOF Düsenjäger gaat naar de firma Leijenhorst 2wielers in Voorthuizen.

Reageer op dit artikel