nieuws

MB fietsparkeren: Elk type fiets past, staat recht en meteen vast.

Fietsen

MB fietsparkeren: Elk type fiets past, staat recht en meteen vast.

Omgevallen fietsen, kromme velgen, fietsen náást fietsenstallingen en een rommelige aanblik. Dit alles is het gevolg van de grote diversiteit van de fietsen: omafietsen, racefietsen, transportfietsen, electrische fietsen en mountainbikes is slechts een kleine greep uit het ruime aanbod. Na veel testen heeft MB fietsparkeren een revolutionaire manier van ‘Fietsparkeren’ ontwikkeld. Het straatbeeld en de fietsenstalling kunnen er voortaan altijd opgeruimd uitzien.

Omgevallen fietsen, kromme velgen, fietsen náást fietsenstallingen en een rommelige aanblik. Dit alles is het gevolg van de grote diversiteit van de fietsen: omafietsen, racefietsen, transportfietsen, electrische fietsen en mountainbikes is slechts een kleine greep uit het ruime aanbod. Na veel testen heeft MB fietsparkeren een revolutionaire manier van ‘Fietsparkeren’ ontwikkeld. Het straatbeeld en de fietsenstalling kunnen er voortaan altijd opgeruimd uitzien.

 

Wat maakt MB fietsparkeren uniek:

  • Geschikt voor elk type fiets
  • Ieder type fiets staat recht
  • Ieder type fiets staat vast
  • Geen kans op slag in het voorwiel
  • Automatische klemming op de voorvork
  • Zeer gebruikersvriendelijk
  • Mooi design in de openbare ruimte
  • Goede slotbevestiging
  • Vandalisme bestendig
  • Voldoet aan de FietsParkeur norm

Patent
Een fietsenstalling bepaalt de uitstraling van zijn directe omgeving. Door een aantal wezenlijke principes te veranderen ontstond de Multi Bicycle (MB) fietsparkeeroplossing. Het geheim van de smid blijkt een ogenschijnlijk simpel gootje waardoor de fiets zich moeiteloos zelf in de juiste positie trekt. Doordat de fiets op de vork klemt krijgt hij zijn stabiliteit. Het Nederlands patent op het ontwerp is toegekend en het internationale patent is ingediend. Tevens zijn er diverse modelbeschermingen op de verschillende unieke designs.

Design Pressure Cooker Groen prijs
Voor de vormgeving van het ontwerp werkte MB fietsparkeren samen met ontwerper Jan-Jaap Rietjens van bureau Splinter uit Vught. Samen hebben ze verschillende modellen voor zichtlocaties en volumelocaties bedacht en gecreeerd. Hiermee hebben ze in augustus de Design Pressure Cooker van MKB Brabant gewonnen.

Nu wordt het zaak om bedrijven, winkels, gemeentes enz. ervan te overtuigen dat ze hun fietsende bezoekers en klanten waarderen en helpen met een veel betere voorziening met hogere kwaliteit. Met als mooie bijkomstigheid een verzorgdere uitstraling van hun fietsenstalling.”
MB fietsparkeren is 8 december aanwezig op de beurs “ verkeer & mobiliteit” te Houten. Hier zijn alle modellen te bewonderen en zelf uit te testen.

Voor meer informatie kunt U terecht op www.mb-fietsparkeren.nl

Reageer op dit artikel