nieuws

Gazelle organiseert ‘betaal later’ winteractie

Fietsen

Gazelle organiseert ‘betaal later’ winteractie

Van 14 t/m 30 november 2011 kunnen Gazelle-dealers profiteren van een uitgestelde betalingsactie van Gazelle. Fietsen die nog dit kwartaal worden afgeleverd hoeven pas uiterlijk 1 maart 2012 betaald te worden. Met de actie wil de fietsfabrikant de dure decembermaanden voor haar dealers wat aantrekkelijker maken.

DIEREN – Van 14 t/m 30 november 2011 kunnen Gazelle-dealers profiteren van een uitgestelde betalingsactie van Gazelle. Fietsen die nog dit kwartaal worden afgeleverd hoeven pas uiterlijk 1 maart 2012 betaald te worden. Met de actie wil de fietsfabrikant de dure decembermaanden voor haar dealers wat aantrekkelijker maken.

Hierdoor is het voor de Gazelle-dealer nu dus mogelijk om hardlopers als de Orange Pure Innergy, Miss Grace en ook de Orange Plus tegen de huidige consumentenadviesprijs te bestellen en pas in 2012 te betalen. "Wij hopen natuurlijk op net zo’n schitterend voorjaar in 2012 als we dit jaar zodat de dealer ook maximaal kan profiteren van deze actie", aldus manager marketingcommunicatie Ronald ter Braak.

Reageer op dit artikel