nieuws

Fietsen gestolen bij groothandel Breli

Fietsen

Fietsen gestolen bij groothandel Breli

Bij een inbraak bij groothandel Breli in Uithoorn zijn vannacht zo’n 40 fietsen gestolen. Eigenaar Breunis Ruitenbeek vertelt: “Ik ben net gevestigd in dit pand en was bezig de showroom in te richten. Omdat het alarm pas volgende week wordt geinstalleerd had ik gelukkig nog niet alles in de showroom staan.” De inbrekers hebben de roldeur geforceerd en de fietsen van de showroom boven naar beneden gesleept.

UITHOORN – Bij een inbraak bij groothandel Breli in Uithoorn zijn vannacht zo’n 40 fietsen gestolen. Eigenaar Breunis Ruitenbeek vertelt: “Ik ben net gevestigd in dit pand en was bezig de showroom in te richten. Omdat het alarm pas volgende week wordt geinstalleerd had ik gelukkig nog niet alles in de showroom staan.” De inbrekers hebben de roldeur geforceerd en de fietsen van de showroom boven naar beneden gesleept.

Ruitenbeek vraagt dealers de komende tijd extra alert te zijn als ze een partij fietsen aangeboden krijgen. Het grootste deel van de gestolen fietsen was van het merk Avalon: transportfietsen, oma- en opafietsen. Verder werden kinderfietsen van het merk Bikefun meegenomen en enkele fietsen van Europe Cycle Compagnie, het bedrijf waar afgelopen zaterdag een brand woedde (zie bericht 21 november op onze site).

“Als dealers een partij omafietsen van Avalon in verschillende modellen en kleuren aangeboden krijgen, die al helemaal in elkaar gezet zijn, moet er een lampje gaan branden. Er zaten ook vijf opafietsen bij, met terugtraprem en drie versnellingen, speciaal voor een Deense klant.”

Denkt u een gestolen fiets te herkennen, neemt u dan contact op met Breli: tel. (0297) 52 33 03, info@breli.nl.

Reageer op dit artikel