nieuws

Eerste CUBE Academy groot succes

Fietsen

Eerste CUBE Academy groot succes

Onlangs vond de eerste CUBE Academy plaats. Dit trainingsevenement voor CUBE-dealers is in de eerste plaats bedoeld om de dealer vertrouwd te maken met het merk en meer te vertellen over de geschiedenis en achtergrond van het bedrijf. Daarnaast wordt er uitgebreid stilgestaan bij alle technische aspecten rondom de producten, die de verkoper in de praktijk kan gebruiken om de consument zo goed mogelijk voor te lichten.

ROTTERDAM – Onlangs vond de eerste CUBE Academy plaats. Dit trainingsevenement voor CUBE-dealers is in de eerste plaats bedoeld om de dealer vertrouwd te maken met het merk en meer te vertellen over de geschiedenis en achtergrond van het bedrijf. Daarnaast wordt er uitgebreid stilgestaan bij alle technische aspecten rondom de producten, die de verkoper in de praktijk kan gebruiken om de consument zo goed mogelijk voor te lichten.

“Met 23 deelnemers was de eerste Academy een groot succes”, aldus CUBE’s Bart van den Biggelaar. “Tijdens de training vertellen we onder andere meer over de ontwikkeling van onze fietsen en bespreken we de geschiedenis van het bedrijf. Verder komen de highlights uit de collectie aan bod en behandelen we de technische achtergrond van onze AMS full-suspension range en e-bike platform EPO.”

Ronald Mollers, een van de deelnemers aan het event, is enthousiast: “Wij verkopen in onze winkel al heel wat jaren CUBE en het is erg leuk om te zien wat er bij komt kijken om een nieuw product op de markt te brengen. De achterliggende informatie en ontwikkelingen binnen het merk zijn bijvoorbeeld nieuw voor ons. Het geeft duidelijk meerwaarde bij het verkoopgesprek in de winkel. Het is een absolute aanrader.”

Op de volgende data wordt de CUBE Academy georganiseerd:

  • Maandag 19 december 2011
  • Maandag 23 januari 2012
  • Maandag 6 februari 2012

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Voor meer informatie en inschrijvingen kan men zich wenden tot de CUBE Accountmanager.

Op de foto van links naar rechts Jorrit Rinze van Rossem, Arjan Quak en Ronald Mollers.

Reageer op dit artikel