nieuws

Biretco reikt fietsen uit aan wielerploeg Marianne Vos

Fietsen

Biretco reikt fietsen uit aan wielerploeg Marianne Vos

Marianne Vos heeft onlangs de Profile Ladies Tour gewonnen, die afgelopen september plaats vond. Dit was het laatste jaar dat Profile ‘de Fietsspecialist’ hoofdsponsor was van deze tour. Om dit mooi af te sluiten kreeg niet alleen Marianne Vos als winnares een fiets, maar heel haar team van Nederland Bloeit werd blij verrast.

BREDA – Marianne Vos heeft onlangs de Profile Ladies Tour gewonnen, die afgelopen september plaats vond. Dit was het laatste jaar dat Profile ‘de Fietsspecialist’ hoofdsponsor was van deze tour. Om dit mooi af te sluiten kreeg niet alleen Marianne Vos als winnares een fiets, maar heel haar team van Nederland Bloeit werd blij verrast.

Op 8 november reikte Henk de Vreeze, CEO van Biretco, aan alle dames een Nishiki Trekking fiets uit. Een fiets waarmee ze recreatief kunnen touren, zonder te hoeven presteren. Marieke van Wanroij, Annemiek van Vleuten, Loes Gunnewijk, Janneke Kanis en Marianne Vos namen de fiets graag in ontvangst. Sarah Düster kon helaas niet bij de uitreiking aanwezig zijn. Wij wensen de dames veel succes in hun verdere wielercarrière.

Reageer op dit artikel