nieuws

Bij ramkraak Ride Bike Meijel twee fietsen ontvreemd

Fietsen

Bij ramkraak Ride Bike Meijel twee fietsen ontvreemd

Afgelopen nacht is Ride Bike in Meijel getroffen door een inbraak. Om half twee vannacht werden de ruiten ingegooid en twee fietsen uit de etalage gestolen. Een van de twee fietsen is een opvallend model van Santos met Rohloff naaf en riemaandrijving. Eigenaar Jan Arts verzoekt dealers goed op te letten als ze een dergelijk model aangeboden krijgen.

MEIJEL – Afgelopen nacht is Ride Bike in Meijel getroffen door een inbraak. Om half twee vannacht werden de ruiten ingegooid en twee fietsen uit de etalage gestolen. Een van de twee fietsen is een opvallend model van Santos met Rohloff naaf en riemaandrijving. Eigenaar Jan Arts verzoekt dealers goed op te letten als ze een dergelijk model aangeboden krijgen.

Het gaat om het model Santos SCC03 Rohloff Beltdrive Custombuilt 19” met framenummer A0D87378. Verder werd een Multicycle gestolen, type Essence H57 met framenummer MCK09177, chip/slot nummer 999052801875545, sleutelnummer 709811.

Jan Arts hoopt dat zijn oproep succesvol is: “Ik hoorde van Wielerhuis de Meulenreek dat ze dankzij de melding op jullie website een dure racefiets teruggevonden hebben in Litouwen. Vooral het model van Santos is een exclusief model en zo apart dat deze in de handel moeilijk verkoopbaar zal zijn.”

Reageer op dit artikel