nieuws

Zes nieuwe SACHS e-bikes te zien op Bike Motion met 4 jaar garantie op accu

Fietsen

Zes nieuwe SACHS e-bikes te zien op Bike Motion met 4 jaar garantie op accu

SACHS zal komend weekend tijdens de Bike Motion in hal 8 op de E-bikeXperience maar liefst zes nieuwe e-bike modellen laten zien. Bijzonder aan deze Saxonettes, zoals de nieuwe serie gaat heten, is de garantieverlenging op de accu van twee jaar, die klanten voor een bedrag van

HEUMEN – SACHS zal komend weekend tijdens de Bike Motion in hal 8 op de E-bikeXperience maar liefst zes nieuwe e-bike modellen laten zien. Bijzonder aan deze Saxonettes, zoals de nieuwe serie gaat heten, is de garantieverlenging op de accu van twee jaar, die klanten voor een bedrag van net onder de honderd euro kunnen afsluiten.

Om precies te zijn€ 99,95. De nieuwe Saxonette-serie, die op stand 08.A058 te bewonderen is, bestaat uit de zelfstandig rijdende Saxonette Comfort S, en de trapondersteunende modellen Saxonette Comfort, Saxonette Light, Saxonette Touring en de opvouwbare Saxonette Kobold, die in een nieuw jasje gestoken is.

Importeur Frans Brittijn geeft aan waarom iedereen moet komen kijken: “SACHS was altijd al bekend om zijn sterke accu’s met grote reikwijdte. De accu van de Saxonette Comfort kan bijvoorbeeld 100 kilometer trapondersteuning leveren en de Light versie toch nog 80 kilometer. En met onze 2+2=4 actie voor garantie geven we de gebruikers de extra zekerheid dat ze probleemloos vier jaar met de accu kunnen rijden.”
 

Reageer op dit artikel