nieuws

Wilier Cento 1 met felle kleuren

Fietsen

Wilier Cento 1 met felle kleuren

De Cento 1, één van de meest populaire frames van Wilier en jarenlang het vlaggenschip van de firma uit Rossano Veneto, heeft voor het komende modeljaar weer een aantal nieuwe kleuren gekregen. Voor het modeljaar 2012 zijn dat fluor geel met groen of fel oranje met rood frame. Ook zullen er een aantal frames met iets minder avontuurlijke kleuren de lakkerij van Wilier verlaten, zo komt er bijvoorbeeld een Cento 1 in trendy mat zwart.

De Cento 1, één van de meest populaire frames van Wilier en jarenlang het vlaggenschip van de firma uit Rossano Veneto, heeft voor het komende modeljaar weer een aantal nieuwe kleuren gekregen. Voor het modeljaar 2012 zijn dat fluor geel met groen of fel oranje met rood frame. Ook zullen er een aantal frames met iets minder avontuurlijke kleuren de lakkerij van Wilier verlaten, zo komt er bijvoorbeeld een Cento 1 in trendy mat zwart.

De verhouding tussen stijfheid en gewicht van een Cento 1 is ongeëvenaard. Wilier wist dit te bereiken door onder andere gebruik te maken van 46 TON carbon. Deze door Mitsubishi ontwikkelde carbonvezels kunnen een druk van 46 ton per kubieke millimeter weerstaan en maken van de Cento 1 een licht, stabiel en duurzaam frame.

Door het Wilier Easy Drive System dat bestaat uit een geïntegreerde balhoofdbuis en een karakteristiek door Wilier ontworpen voorvork, de asymmetrische achterbrug en de oversized bracket zijn de rijeigenschappen van een Cento 1 ongekend.
De nieuwe Wilier collectie zal in de Benelux voor het eerst te zien zijn op de Bike Motion, stand A056 in hal 11.
 

Reageer op dit artikel