nieuws

Wielerhelden Johnny Hoogerland en Mario Cipollini op Bike Motion

Fietsen

Wielerhelden Johnny Hoogerland en Mario Cipollini op Bike Motion

Er is weer van alles te beleven op de Bike Motion aankomend weekend. Op deze beurs die aanstaande vrijdagmiddag om 12 uur begint, zijn nagenoeg alle toonaangevende merken sportieve fietsen met een stand aanwezig en is het volop genieten van de nieuwste collecties race-, trekking- en toerfietsen en van een keur aan wieleractiviteiten. Ook Tour-held Johnny Hoogerland en voormalig supersprinter Mario Cipollini zullen op de beurs aanwezig zijn.

UTRECHT – Er is weer van alles te beleven op de Bike Motion aankomend weekend. Op deze beurs die aanstaande vrijdagmiddag om 12 uur begint, zijn nagenoeg alle toonaangevende merken sportieve fietsen met een stand aanwezig en is het volop genieten van de nieuwste collecties race-, trekking- en toerfietsen en van een keur aan wieleractiviteiten. Ook Tour-held Johnny Hoogerland en voormalig supersprinter Mario Cipollini zullen op de beurs aanwezig zijn.

De Italiaanse ex-wielertopper Mario Cipollini is van de partij op het Italië Paviljoen in hal 11. De voormalige supersprinter is zaterdag de hele dag aanwezig bij exposant NGB Europe (stand 11.B060). Een zeer speciale gast op de beurs is Johnny Hoogerland, de renner van Vacansoleil die na een dramatische valpartij in de afgelopen Tour de France uitgroeide tot de held van de ronde. Hoogerland belandde in de negende etappe in het prikkeldraad maar haalde glorieus Parijs, ondanks diepe snijwonden die met 33 hechtingen moesten worden gedicht. De fans kunnen Johnny zondag vanaf 10.30 uur persoonlijk ontmoeten tijdens een signeersessie in hal 9 op de Tehava stand (stand 09.A12).

De nieuwe beurs E-BikeXperience in hal 8 is geheel gewijd aan e–bikes. Epicentrum in deze hal is het enorme testparcours waar de bezoekers de nieuwste modellen e-bikes kunnen proberen van alle grote fabrikanten.

Maandag 17 oktober is de speciale vakdag. Dan is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Vrijdag 14 oktober is de beurs open van 12.00 – 21.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur.

Reageer op dit artikel