nieuws

Stijlvolle dealershow van Koga

Fietsen

Stijlvolle dealershow van Koga

NIEUWEGEIN/HEERENVEEN – Koga presenteert de nieuwe collectie voor 2012 in een stijlvolle ambiance. Volgens directeur Wouter Jager van Koga zijn de bezoekers erg enthousiast over de stijlvolle presentatie in het Mercure Hotel in Nieuwegein.

NIEUWEGEIN/HEERENVEEN – Koga presenteert de nieuwe collectie voor 2012 in een stijlvolle ambiance. Volgens directeur Wouter Jager van Koga zijn de bezoekers erg enthousiast over de stijlvolle presentatie in het Mercure Hotel in Nieuwegein.

“Zoals het Koga betaamt is de Koga dealershow werkelijk eentje in absolute stijl. In het Mercure hotel in Nieuwegein staat de compleet nieuwe collectie in een schitterende luxe ambiance volledig in de nieuwe huisstijl met veel wit en blauw. Veel dealers reageren aangenaam verrast. ‘wow, wat een klasse uitstraling’ is een veelgehoorde opmerking.”
De dealershow van Koga in Nieuwegein loopt tot en met 29 september.
 

Reageer op dit artikel