nieuws

Sparta koopt extra zendtijd door regenachtige zomer

Fietsen

Sparta koopt extra zendtijd door regenachtige zomer

Sparta heeft extra zendtijd ingekocht in de maand september. Deze maand ligt ver buiten de geplande campagneperiode. “Door de regenachtige zomer zien we dat de vakhandel niet optimaal heeft kunnen profiteren van het traditionele fietsseizoen. We hebben daarom besloten de handel extra te ondersteunen door ook na de zomer mediaruimte in te kopen”, aldus marketing manager Marco Kalden van Sparta.

APELDOORN – Sparta heeft extra zendtijd ingekocht in de maand september. Deze maand ligt ver buiten de geplande campagneperiode. “Door de regenachtige zomer zien we dat de vakhandel niet optimaal heeft kunnen profiteren van het traditionele fietsseizoen. We hebben daarom besloten de handel extra te ondersteunen door ook na de zomer mediaruimte in te kopen”, aldus marketing manager Marco Kalden van Sparta.

“Met deze aanvullende investering willen we de eindgebruiker die zijn aanschafplannen heeft uitgesteld, alsnog verleiden de weg naar de Sparta dealer te vinden. Met de maatregel hopen we de vakhandel te helpen zijn voorraaddruk waar nodig te minimaliseren.”

Sparta heeft dit jaar vier verschillende TV spots gelanceerd. De spots zijn gericht op verschillende doelgroepen e-bike gebruikers en worden uitgezonden bij speciaal bij deze doelgroepen geselecteerde tv-programma’s. Inmiddels heeft dit geleid tot een hoog sitebezoek en een flinke groei in de populariteit van de elektrische fiets van Sparta.De TV commercials van Sparta zijn te bekijken op www.sparta.nl/tv.

Reageer op dit artikel