nieuws

QWIC organiseert opstapdag elektrisch rijden

Fietsen

QWIC organiseert opstapdag elektrisch rijden

QWIC houdt zondag 18 september een Opstapdag elektrische rijden. Daar kunnen elektrische scooterrijders hun scooter laten personaliseren en een gratis servicebeurt laten geven. Dit ‘elektrische-scooter-verwen-moment’ zoals QWIC het noemt vindt plaats in Amsterdam op op de kade bij NEMO Science Center.

AMSTERDAM – QWIC houdt zondag 18 september een Opstapdag elektrische rijden. Daar kunnen elektrische scooterrijders hun scooter laten personaliseren en een gratis servicebeurt laten geven. Dit ‘elektrische-scooter-verwen-moment’ zoals QWIC het noemt vindt plaats in Amsterdam op op de kade bij NEMO Science Center.

Daar staat een speciale VIP tent waar scooterrijders zich met hun eigen elektrische scooter kunnen melden. In de VIP lounge gaat de tattookunstenaar Hollywood Mark op verzoek de elektrische scooter pimpen. Tevens kan men de e-scooter gratis laten checken door professionele monteurs.

Hollywood Mark is geboren in Los Angels en volgde de kunstacademie in Hollywood. Hij woont nu 19 jaar in Nederland. In Amsterdam heeft hij als tattookunstenaar onder andere Angela Schijf, Robbie Williams en Clarence Seedorf als klant gehad.

Het elektrische-scooter-verwen-moment is een initiatief van marktleider QWIC en de Elektrische Scooter Winkel. Het doel is om de trotse eigenaren van een e-scooter nog meer in het zonnetje te zetten. Tijdens de Opstapdag is er de gehele dag de mogelijkheid om proef te rijden met verschillende elektrische fietsen, scooters, boten en auto’s.

Reageer op dit artikel